Selamat Datang ke Aifa Cosmetics
Pendaftaran Agent

KENALI AIFA COSMETICS

AIFA Cosmetics merupakan produk keluaran bumiputera dan dikilangkan dimalaysia yang bertaraf GMP dan mempunyai kelulusan HALAL daripada JAKIM. Kesemua produk keluaran AIFA Cosmetics mempunyai kelulusan KKM dan disahkan selamat digunakan oleh masyarakat.

Kepakaran kami adalah menghasilkan produk yang BERKUALITI, BERKESAN, dan SELAMAT.

Pengasas kepada AIFA Cosmetics puan Aifa Azlan adalah tunjang utama kekuatan produk kerana beliau merupakan seorang yang berpengaruh dan mempunyai pengalaman yang tinggi dan mempunyai ‘product knowledge’ dalam menilai setiap produk yang berada di pasaran dan dalam dunia bisnes online selama 5 tahun.

MUTU dan KUALITI pada setiap produk keluaran AIFA Cosmetics adalah keutamaan kami bagi memastikan setiap pengguna dapat memiliki produk yang bagus, selamat dan berkesan.

Produk AIFA Cosmetics dilancarkan jualannya pada bulan Disember 2018 telah berjaya memasarkan 5000 unit AIFA Face Oil dan 5000 unit AIFA Lipmatte dalam masa SEBULAN sahaja.

Hampir 98% daripada keluaran pertama produk mendapat sambutan yang baik dan Feedback POSITIVE daripada pengguna dan juga Agent kami.

Visi
Misi

Kami amat mengalu alukan pada sesiapa yang ingin memulakan bisnes dan mencari peluang untuk menceburi dunia bisnes kosmetik.
Sampai sekarang, jumlah agent kami adalah seramai 1000 ahli dan kami masih mencari mereka diluar sana yang talented dan mempunyai minat yang mendalam dalam dunia bisnes kosmetik.

KELEBIHAN APABILA JOIN TIM AIFA COSMETICS

Distributor Details

Distributor Address

Upload Image

Please upload your face image
Please upload your front IC
By clicking the submit button, you are indicating that all the information provided is true and you have read and agreed to the terms presented in the Leader/Distributor Agreement


Your data is being sent to our server
Please do not close this window or press the browser back button
until submission is complete